praktische informatie

IMG_1519tea - kopieDSC_0962

 

Wanneer?

We dansen elke woensdagavond van 20.00 uur – 22.00 uur (de schoolvakanties uitgezonderd). Je bent vanaf 19.30 uur van harte welkom om rustig aan te komen en te landen. Er staat thee staat voor je klaar!

Vanwege de Covid-19 maatregelen hanteer ik een door de VBN (vereniging van biodanzadocenten) opgesteld coronaprotocol. Vanwege het protocol kan men vanaf 19.40/19.45 binnenkomen en is er helaas geen thee beschikbaar. 

Waar dansen we?

We dansen op een fijne locatie centraal gelegen in Nieuwegein op loopafstand van het busstation en tramhalte ‘Nieuwegein Stadscentrum’. Er is genoeg gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving.

De locatie is goed bereikbaar met fiets, auto en openbaar vervoer.
Adres: OBS De Schakel, Mendes da Costalaan 132

We dansen ‘coronaproof’. 

Kosten

Je kunt biodanza komen ervaren door middel van een introductie van 3 opeenvolgende lessen. Dit om goed te kunnen voelen of biodanza wat voor je is, want elke avond is toch weer anders. De kosten van deze ervaringskaart zijn € 30,=.

Daarna kun je besluiten om je te verbinden met een kaart van 10 lessen. Er zijn hiervoor twee mogelijkheden, namelijk:
10 dansenkaart (10 weken geldig) – € 115,=
10 dansenkaart (12 weken geldig) – € 130,=

Met Stadspas Nieuwegein: 
korting op de ervaringskaart € 10,= 
korting op 10 dansenkaart (10 weken geldig) € 65,= *
korting op 10 dansenkaart (12 weken geldig) € 65,= *
korting op basiscursus € 30,= *

* De 10 dansenkaarten en de basiscursus gelden niet als abonnement. Je mag ze alleen niet vaker aanschaffen dan 4 keer per jaar (10-dansenkaarten) en 8 keer per jaar voor de basiscursus.

Op 9 september 2020 start ik met een Basiscursus Biodanza. Een cursus van 5 opeenvolgende lessen. De kosten van deze basiscursus zijn € 55,=.
Meer info vind je hier.

Kleding

Het is fijn om tijdens het dansen gemakkelijk zittende kleding in meerdere laagjes (bijvoorbeeld shirt en vest) te dragen, waarin je lekker kunt bewegen. Er wordt gedanst op blote voeten of eventueel op sokken of zachte dansschoentjes.

Overig

Ook is het handig om een flesje water en een (fleece)dekentje mee te nemen.

 

agenda

wekelijkse groep

Ik volg met dans Biodanza het corona-protocol. Daarbinnen ziet biodanza er heel anders uit, Binnen de huidige regels moet ik het aanbod zo aanpassen dat het voor mij geen biodanza meer is en heb ik mijn pijn in mijn hart besloten op dit moment geen biodanza aan te bieden.

verdiepingsdag(en)

 

overige activiteiten

 

Overige agenda-info

logo

hanger-kleur-groot

Deze cirkel van mensen symboliseert de verbinding. Net zoals we in Biodanza verbonden zijn of raken met elkaar. Een verbinding vanuit ons hart met mensen met verschillende achtergronden, elk met hun eigen kleur.
Lees meer over de betekenis van het logo.

Stadspas Nieuwegein & U-pas

dans Biodanza is aangesloten bij de Stadspas Nieuwegein &
de U-pas

Button_Website_Aanbieders

IBF / VBN

dans Biodanza is aangesloten bij de IBF (International Biocentric Foundation) en de VBN (Vereniging Biodanzadocenten Nederland).

LogoBiodanzaTMRidotto

lid vbn logo

biodanza

Leren dat leven een kunst is
Het lichaam opnieuw ontdekken
Het terugvinden van je hart
Je eigen talenten ten diepste ontwikkelen
De ware menselijke kwaliteit hervinden
Dat is BIODANZA!

- Rolando Toro -